Utbildning

Hos oss kan du utbilda dig till Nagelterapeut med gele. 

Vi har Materialbytarkurs i Akryl

Come on over i både Akryl och Gele


Våra kurser är SEYF godkända

 

Grundutbildning Nagelterapeut

Våra grundutbildningar till nagelterapeut är SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad. Du gör allt arbete både teoretiskt och praktiskt under utbildningen som är fördelat på 135 tim. All teori och praktik är lärarledd under utbildningen. Vi jobbar induviduellt efter varje elevs behov.

Du lär dig arbeta med gel, då vi anser att det är lättare att lära sig det först. Är du sedan även intresserad av att lära dig akryl kan du gå vår Materialbytarkurs till akryl efter avslutat utbildning.

I utbildningen ingå material för 7000kr även maskinfilsutbildning.

Efter avklarad teoretiskt och praktiskt prov blir du diplomerad nagelterapeut.

Vi finns alltid för dig som ett stöd och support efter avslutad utbildning.

Nagelterapeututbildningen innehåller: Hygien, Anatomi, Huden, Kemi, Nagelns anatomi, Naglarnas sjukdomar och åkommor, Manikyr, Applicering av konstmaterial, Dekoration, Den säkra salongen, Härdplastutbildnin, Produktkunskap, Ergonomi, Kundbemötande, Salongens ABC, Marknadsföring och starta eget.

Totalpris 34900kr inkl mataerial för 7000kr
Varav 5000kr i anmälningsavgift för att säkra din plats

 

Come on over

För dig som är utbildad Nagelterapeut och är intresserad av att arbeta med Lilly Nails produkter vill vi erbjuda dig 1-dags Come on Over-kurs.

Denna kurs ger dig den kunskap du behöver om hur våra produkter fungerar och används på bästa sätt.

Du får lära dig det mest fördelaktiga och effektivaste sättet att använda produkterna och bästa sätt kunna ge dina kunder naglar av bästa kvalité och känna dig trygg när du använder Lilly Nails produkter steg för steg.
 
Pris 2500kr inklusive material för 2365kr ingår. Så du betalar bara för produkterna inget för utbildningen. Om du redan har produkter är priset 1000 kr för samma genomgång.